e-Soul
e-Soul Space Cadet Green
Space Cadet Green
€ 0,-
e-Soul Neptune Blue
Neptune Blue
€ 595,-
(Metallic)
e-Soul Mars Orange
Mars Orange
€ 595,-
(Metallic)
e-Soul Gravity Grey
Gravity Grey
€ 595,-
(Metallic)
e-Soul Sparkling Silver
Sparkling Silver
€ 595,-
(Metallic)
e-Soul Inferno Red
Inferno Red
€ 595,-
(Metallic)
e-Soul Snow White Pearl
Snow White Pearl
€ 595,-
(Metallic)
e-Soul Cherry Black
Cherry Black
€ 595,-
(Metallic)
e-Soul Cherry Black / Inferno Red
Cherry Black / Inferno Red
€ 990,-
(Metallic)
e-Soul Clear White / Inferno Red
Clear White / Inferno Red
€ 990,-
e-Soul Inferno Red / Cherry Black
Inferno Red / Cherry Black
€ 990,-
(Metallic)
e-Soul Neptune Blue / Cherry Black
Neptune Blue / Cherry Black
€ 990,-
(Metallic)
e-Soul Mars Orange / Cherry Black
Mars Orange / Cherry Black
€ 990,-
(Metallic)
* Voorbeeld berekening

Een niet-doorlopend kredietaanbod van Kia Finance, merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaard informatieblad in de showroom. De Kia-dealer treedt op als verbonden bemiddelaar van Kia Finance. Kia Finance en jouw Kia-dealer geven geen advies. Je dient zelf te bepalen of het door jou gewenste financiële product aansluit bij je wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

 Contante waardeInruil en aan­betalingTotale kredietbedragSlottermijnJaar­lijk­se kosten­percentageDebet rente­voet op jaar­basis (vast)Termijnbedrag per maandDuur Krediet­overeen­komst in maandenTotaal door jou te betalen bedrag
Kia e-Soul ComfortLine 39.2kWh 1F MY21 (volledig elektrisch) (A)€33.495,-€10.792,09€22.702,91€15.072,754,99%4,99%€289,5636€25.496,84
 
Disclaimer

Alle gegevens en illustraties in de Kia configurator zijn onder voorbehoud. De modellenreeks, technische specificaties en uitrusting kunnen zonder voorafgaande kennisgeving gewijzigd worden. Bovendien kunnen de auto's op de afbeeldingen voorzien zijn van opties, die niet leverbaar zijn op de Nederlandse markt of gekozen uitvoering. Er kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor eventuele onjuistheden. Neem voor actuele informatie contact op met de Kia-dealer of raadpleeg de prijslijst voor het actuele leveringsprogramma.

De vermelde waarden voor het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn gemeten volgens de Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP) overeenkomstig Verordening (EG) nr. 715/2007 in de versie die geldig is voor de typegoedkeuring van het desbetreffende voertuigmodel. Onder normale omstandigheden kunnen verbruikscijfers afwijken door o.a. rijstijl, snelheid, gebruik van comfort-/nevenverbruikers, buitentemperatuur, aantal passagiers/bagage en topografische omstandigheden.