XCeed
XCeed Casa White
Casa White
€ 0,-
XCeed Quantum Yellow
Quantum Yellow
€ 795,-
(Metallic)
XCeed Sparkling Silver
Sparkling Silver
€ 795,-
(Metallic)
XCeed Orange Fusion
Orange Fusion
€ 795,-
(Metallic)
XCeed Deluxe White
Deluxe White
€ 795,-
(Metallic)
XCeed Cosmo Blue
Cosmo Blue
€ 795,-
(Metallic)
XCeed Black Pearl
Black Pearl
€ 795,-
(Metallic)
XCeed Blue Flame
Blue Flame
€ 795,-
(Metallic)
XCeed Copper Stone
Copper Stone
€ 795,-
(Metallic)
XCeed Lunar Silver
Lunar Silver
€ 795,-
(Metallic)
XCeed Dark Penta Metal
Dark Penta Metal
€ 795,-
(Metallic)
XCeed Infra Red
Infra Red
€ 795,-
(Metallic)
* Voorbeeld berekening

Een niet-doorlopend kredietaanbod van Kia Finance, merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaard informatieblad in de showroom. De Kia-dealer treedt op als verbonden bemiddelaar van Kia Finance. Kia Finance en jouw Kia-dealer geven geen advies. Je dient zelf te bepalen of het door jou gewenste financiële product aansluit bij je wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

 Contante waardeInruil en aan­betalingTotale kredietbedragSlottermijnJaar­lijk­se kosten­percentageDebet rente­voet op jaar­basis (vast)Termijnbedrag per maandDuur Krediet­overeen­komst in maandenTotaal door jou te betalen bedrag
Kia XCeed DynamicLine 1.0 T-GDi (120pk)€29.995,-€9.664,39€20.330,61€13.497,754,99%4,99%€259,3036€22.832,59
 
Disclaimer

Alle gegevens en illustraties in de Kia configurator zijn onder voorbehoud. De modellenreeks, technische specificaties en uitrusting kunnen zonder voorafgaande kennisgeving gewijzigd worden. Bovendien kunnen de auto's op de afbeeldingen voorzien zijn van opties, die niet leverbaar zijn op de Nederlandse markt of gekozen uitvoering. Er kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor eventuele onjuistheden. Neem voor actuele informatie contact op met de Kia-dealer of raadpleeg de prijslijst voor het actuele leveringsprogramma.

CO2- en (brandstof)verbruikscijfers zijn bepaald met behulp van de WLTP-meetmethode. De vermelde NEDC-waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn terugbepaald naar de waarden overeenkomstig de oude NEDC-testmethodiek om zo een vergelijking met andere voertuigen mogelijk te maken, dit in overeenstemming met de richtlijnen R (EU) 2017/1153 en R (EU) 2017/1151. Daarnaast wordt de NEDC-waarde ook gebruikt voor de bepaling van de hoogte van de BPM. Onder normale omstandigheden kunnen verbruikscijfers afwijken door o.a. rijstijl, snelheid, gebruik van comfort-/nevenverbruikers, buitentemperatuur, aantal passagiers/bagage en topografische omstandigheden.