Ceed SW PHEV
Ceed SW PHEV Casa White
Casa White
€ 0,-
Ceed SW PHEV Infra Red
Infra Red
€ 695,-
(Metallic)
Ceed SW PHEV Sparkling Silver
Sparkling Silver
€ 695,-
(Metallic)
Ceed SW PHEV Deluxe White
Deluxe White
€ 695,-
(Metallic)
Ceed SW PHEV Black Pearl
Black Pearl
€ 695,-
(Metallic)
Ceed SW PHEV Cosmo Blue
Cosmo Blue
€ 695,-
(Metallic)
Ceed SW PHEV Blue Flame
Blue Flame
€ 695,-
(Metallic)
Ceed SW PHEV Copper Stone
Copper Stone
€ 695,-
(Metallic)
Ceed SW PHEV Lunar Silver
Lunar Silver
€ 695,-
(Metallic)
Ceed SW PHEV Dark Penta Metal
Dark Penta Metal
€ 695,-
(Metallic)
* Voorbeeld berekening

Een niet-doorlopend kredietaanbod van Kia Finance, merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaard informatieblad in de showroom. De Kia-dealer treedt op als verbonden bemiddelaar van Kia Finance. Kia Finance en jouw Kia-dealer geven geen advies. Je dient zelf te bepalen of het door jou gewenste financiële product aansluit bij je wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

 Contante waardeInruil en aan­betalingTotale kredietbedragSlottermijnJaar­lijk­se kosten­percentageDebet rente­voet op jaar­basis (vast)Termijnbedrag per maandDuur Krediet­overeen­komst in maandenTotaal door jou te betalen bedrag
Kia Ceed SW PHEV DynamicLine 1.6 GDi Plug-in Hybrid (A)€34.495,-€11.114,29€23.380,71€15.522,754,99%4,99%€298,2036€26.258,05
 
Disclaimer

Alle gegevens en illustraties in de Kia configurator zijn onder voorbehoud. De modellenreeks, technische specificaties en uitrusting kunnen zonder voorafgaande kennisgeving gewijzigd worden. Bovendien kunnen de auto's op de afbeeldingen voorzien zijn van opties, die niet leverbaar zijn op de Nederlandse markt of gekozen uitvoering. Er kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor eventuele onjuistheden. Neem voor actuele informatie contact op met de Kia-dealer of raadpleeg de prijslijst voor het actuele leveringsprogramma.

De vermelde waarden voor het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn gemeten volgens de Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP) overeenkomstig Verordening (EG) nr. 715/2007 in de versie die geldig is voor de typegoedkeuring van het desbetreffende voertuigmodel. Onder normale omstandigheden kunnen verbruikscijfers afwijken door o.a. rijstijl, snelheid, gebruik van comfort-/nevenverbruikers, buitentemperatuur, aantal passagiers/bagage en topografische omstandigheden.