Picanto PE
Picanto PE Alice Blue
Alice Blue
€ 0,-
Picanto PE Clear White
Clear White
€ 0,-
Picanto PE Honey Bee
Honey Bee
€ 495,-
(Metallic)
Picanto PE Aurora Black Pearl
Aurora Black Pearl
€ 495,-
(Metallic)
Picanto PE Astro Gray
Astro Gray
€ 495,-
(Metallic)
Picanto PE Milky Beige
Milky Beige
€ 495,-
(Metallic)
Picanto PE Lime Light
Lime Light
€ 495,-
(Metallic)
Picanto PE Pop Orange
Pop Orange
€ 495,-
(Metallic)
Picanto PE Shiny Red
Shiny Red
€ 495,-
(Metallic)
Picanto PE Sparkling Silver
Sparkling Silver
€ 495,-
(Metallic)
* Voorbeeld berekening

Een niet-doorlopend kredietaanbod van Kia Finance, merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaard informatieblad in de showroom. De Kia-dealer treedt op als verbonden bemiddelaar van Kia Finance. Kia Finance en jouw Kia-dealer geven geen advies. Je dient zelf te bepalen of het door jou gewenste financiële product aansluit bij je wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

 Contante waardeInruil en aan­betalingTotale kredietbedragSlottermijnJaar­lijk­se kosten­percentageDebet rente­voet op jaar­basis (vast)Termijnbedrag per maandDuur Krediet­overeen­komst in maandenTotaal door jou te betalen bedrag
Kia Picanto PE ComfortLine 4-zits 1.0 DPi€14.695,-€4.734,73€9.960,27€6.612,754,99%4,99%€127,0436€11.186,03
 
Disclaimer

Alle gegevens en illustraties in de Kia configurator zijn onder voorbehoud. De modellenreeks, technische specificaties en uitrusting kunnen zonder voorafgaande kennisgeving gewijzigd worden. Bovendien kunnen de auto's op de afbeeldingen voorzien zijn van opties, die niet leverbaar zijn op de Nederlandse markt of gekozen uitvoering. Er kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor eventuele onjuistheden. Neem voor actuele informatie contact op met de Kia-dealer of raadpleeg de prijslijst voor het actuele leveringsprogramma.

De vermelde waarden voor het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn gemeten volgens de Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP) overeenkomstig Verordening (EG) nr. 715/2007 in de versie die geldig is voor de typegoedkeuring van het desbetreffende voertuigmodel. Onder normale omstandigheden kunnen verbruikscijfers afwijken door o.a. rijstijl, snelheid, gebruik van comfort-/nevenverbruikers, buitentemperatuur, aantal passagiers/bagage en topografische omstandigheden.