Stonic
Stonic Clear White
Clear White
€ 0,-
Stonic Most Yellow
Most Yellow
€ 595,-
(Metallic)
Stonic Urban Green
Urban Green
€ 595,-
(Metallic)
Stonic Smoke Blue
Smoke Blue
€ 595,-
(Metallic)
Stonic Silky Silver
Silky Silver
€ 595,-
(Metallic)
Stonic Aurora Black Pearl
Aurora Black Pearl
€ 595,-
(Metallic)
Stonic Signal Red
Signal Red
€ 595,-
(Metallic)
Stonic Perennial Grey
Perennial Grey
€ 595,-
(Metallic)
Stonic Sporty Blue
Sporty Blue
€ 595,-
(Metallic)
* Voorbeeld berekening

Een niet-doorlopend kredietaanbod van Kia Finance, merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaard informatieblad in de showroom. De Kia-dealer treedt op als verbonden bemiddelaar van Kia Finance. Kia Finance en jouw Kia-dealer geven geen advies. Je dient zelf te bepalen of het door jou gewenste financiële product aansluit bij je wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

 Contante waardeInruil en aan­betalingTotale kredietbedragSlottermijnJaar­lijk­se kosten­percentageDebet rente­voet op jaar­basis (vast)Termijnbedrag per maandDuur Krediet­overeen­komst in maandenTotaal door jou te betalen bedrag
Kia Stonic ComfortLine 1.0 T-GDi MHEV (100pk)€21.495,-€6.925,69€14.569,31€9.672,754,99%4,99%€185,8236€16.362,28
 
Disclaimer

Alle gegevens en illustraties in de Kia configurator zijn onder voorbehoud. De modellenreeks, technische specificaties en uitrusting kunnen zonder voorafgaande kennisgeving gewijzigd worden. Bovendien kunnen de auto's op de afbeeldingen voorzien zijn van opties, die niet leverbaar zijn op de Nederlandse markt of gekozen uitvoering. Er kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor eventuele onjuistheden. Neem voor actuele informatie contact op met de Kia-dealer of raadpleeg de prijslijst voor het actuele leveringsprogramma.

De vermelde waarden voor het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn gemeten volgens de Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP) overeenkomstig Verordening (EG) nr. 715/2007 in de versie die geldig is voor de typegoedkeuring van het desbetreffende voertuigmodel. Onder normale omstandigheden kunnen verbruikscijfers afwijken door o.a. rijstijl, snelheid, gebruik van comfort-/nevenverbruikers, buitentemperatuur, aantal passagiers/bagage en topografische omstandigheden.